GOTT NYTT ÅR!

Idag förändras allt, det blir ett nytt år 2009 hur underbart är det inte då ? Är ju fortfarande lite sjuk fast det tänker jag skita i fullständigt ska festa somfaan jagmena, det är ju trottsallt nyår right ?

Känns som att detta året kommer att bli lyckat och jag känner mig faktist rätt lycklig.. Men börjar tänka på att flytta hem igen.. Dennis o jag kommer inte alltid för bra överens så jag är nog inte direkt redo att flytta hemifrån än tror jag nt..!

Men nej inget depp nu ska jag hoppa in i duschen och raka mig och alllt!!!!!!!!!

Okej lite dåligt av mig att jag inte köpt smycken i guld, MEN jag skulle göra det idag när jag var i stan men hann bara gå i en jädra affär innan det stängde, så det blir silversmycken fastän jag har guldiga prickar på klänningen, tror nog att det ska bli bra ändå!

Puss o kram å ha ett jäääävla bra nyår!

nyår

Idag gäller det, idag ska det festas och ha väldas trevligt med vännerna!

Är så glad för mammas skull som har träffat en ny kille, hon är överlycklig, en grek ofcause :)

Krocken igår!

Orkar ni läsa detta är ni inte dåliga!


Igår kom snön, jo man kunde ju tro att alla var lyckliga. Särskillt min galna pojkvän som bara var tvungen att leka av sig lite. Vi hade hur trevligt som helst med våra vänner tills en biljävel med två brudar kom och skulle försöka leka med en framhjulsdriven bil. Jo det gick ju dock inte så bra för dom och de var bara ivägen och vet inte ens vad de hade där att göra över huvudtaget!

De parkerade breve oss å trodde de var väldigt snygga o tuffa antagligen medans vi bara skattade å ville att de skulle dra. Men nej ändå skulle den jävlen köra rätt bakom dennis när han backade för att vi skulle dra oss tbx t shell så vi stannade med en smäll o dennis flög ut ur bilen och tittade om något hade hänt med hans bil då han i somras fick vattenplaning och smällde bakenden på  bilen och att den skärmen ska lackas om o slås ut ordentligt snart. Sedan slängde han upp hennes dörr o frågade vadfan hon höll på med. Men hon hade tydligen parkerat mitt i vägen och inte fan ville hon följa lagen nej, så jag gick ut å skällde på henne o hennes kompis. Då jag tyckte att hon gick för långt bad jag dennis ringa till polisen då JAG ansåg att VI hade rätt! Men vet ni ? Man får parkera bakom någon mitt på vägen där det inte är en parkeringsplats och sedan om någon backar på er så får ni betala minst 3000 o den som körde på er endast 1000, visst Dennis vinner på att genom pengar. Men vafan ska man kunna få parkeringsböter för att man står fel men fan inte kunna få något jävla fel när man parkerar bakom någon mitt på vägen osynligt så den andra bilen inte kan se ? Jag tycker verkligen att lagen inte håller i detta tillfälle, hade någon backat på mig så när jag kört upp bakom bilen när man ser att den andra bilen backar så hade jag fan förstått om det varit mitt fel, men nej bara för att det var några jävla fjortistjejjer som stod å skrek och inte visste ett skit om lagen för fem jävla öre så ska dom ha rätt? Jomenvisst när jag sa kan ni inte lagen eller ? Ska man parkera så ska man göra det på en parkeringsplats, men nej de jävla fettokrullet skulle pissa på lagen å spela tuff, så jävla skabbig var hon..

Shit jag är så jävla upprörd å nu var dennis tvungen att åka hem till dom å prata med dom, ist för att skriva på ett par jävla pappren. Jomenvisst åka hem till några för att skriva på ett par jävla pappren, mm shit jag är så satans sur att jag itne ens kan titta på dom. Snor skor gör föraren med, snodde calles skor på en fest. Hon tror ju verkligen att hon är så jävla snygg med genom att hon sa men jag trodde bara att du skulle skojja med mig och stanna precis framför oss! ÄR DU HELT JÄVLA INVALID ELLER?!

Här brister systemet totalt genom att hon stack ifrån platsen och det tars som smitning , men nej, det fick hon inte ett skit för , för hennes anledning var att det var så många som stod å skällde på henne, jo justde det var jag o min pojkvän för jag sa att det var min bil med, visst jag äger väl en liten jävla mutter på bilen, men må do tro att den e viktig ;) Ah iaf, så hon stack därifrån. Så kära vänner kom ihåg det.. Ställ er bakom en bil som just håller på att baka ut  riktigt jävla onsynlig med en mörkgrön bil, ställ er bakom en tonad bil och sedan stick därifrån å ring polisen för det f¨år ni inte ett skit för. Tycker allt brister, det är fan som att bli tagen på bar gärning och sticka därifrån och ringa o anmäla sig själv utan att få något för smitning. IDIOTJÄVLAR!!!!!!!!!!!!!

Respekten för polisen försämras för varje jävla gång något händer! Förstår inte hur det kan säga " detta löser ni nog bäst själva " ah jo justde, hade kunnat ge dom varsin feting smäll så kan vi ju lösa det på de sättet då om det passar polisen bättre ?

få bort magfettet.


hittade det här !! --> http://halsa.msn.se/motion/2008/12/18/brann-bort-buken/
1. Knäböj med hantlar

Stå med fötterna ihop och en hantel i varje hand, handflatorna framåt. Ta ett steg utåt med vänster fot, så du står lite bredbent. Böj knäna som om du skulle sätta dig på en stol samtidigt som du böjer armarna och lyfter hantlarna mot axlarna. Håll. Sänk armarna och res dig upp. Sätt ihop fötterna. Håll magstödet genom hela övningen. Upprepa 10 gånger med varje fot.
 

2. Armhävning med hantlar

Stå på alla fyra med en hantel i varje hand. Flytta fram händerna och sänk höften så att överkroppen bildar en rak linje, från axlarna till knäna. Gör en knä-armhävning där armbågarna böjs bakåt och uppåt, inte utåt. Sträck armarna igen och lyft höger hand mot bröstet. Tänk på att spänna magen så att du inte svankar. Upprepa rörelsen 20 gånger med växelvis höger och vänster lyft.
   

3. Cykling

Ligg på rygg på träningsmattan med knäna uppdragna i 90 graders vinkel och händerna bakom nacken. Spänn bukmuskulaturen och lyft axlarna från golvet med armbågarna växelvis mot motsatt knä medan du långsamt "cyklar" i luften. Håll i någon sekund innan du byter sida. Lyft 10 gånger åt varje håll.


4. Plankan

Ligg på mage med tårna i golvet och överkroppen vilande på underarmarna och armbågarna rakt under axlarna. Spänn buk- och sätesmuskulatur (rulla fram bäckenet) och lyft kroppen från golvet. Håll i 15 sekunder. En repetition räcker.


5. Roll-ups

Ligg på rygg med böjda ben och armarna sträckta bakom huvudet. Andas in och lyft armarna rakt upp mot taket. Tryck låren mot varandra och spänn bukmusklerna och rulla sakta upp till sittande läge. Rulla sakta ner igen. Upprepa 10 gånger.


6. Arm- och benlyft

Stå på alla fyra på träningsmattan. Lyft och sträck vänster arm framåt och höger ben bakåt. Håll en sekund, och sänk sedan. Upprepa med andra benet. Gör hela serien 10 gånger.


7. Bäckenlyft

Ligg på rygg på träningsmattan med uppdragna knän och armarna utmed sidorna. Dra in bukmusklerna mot ryggraden samtidigt som du drar ihop din bäckenbotten (knip) och lyfter baken från golvet. Håll och knip! Sänk sakta baken mot golvet. Upprepa 10 gånger. 

värt att testa ?


Hiigh!

Nu ligger jag här i sängen och kikar på high school musical,  känner mig faktist lite bättre. Men hade velat ut i rean faktist :/ Vill hitta lite fynd men så blir det väl inte då.. Kanske är bäst att bli frisk till nyår ?

Kladdkakan sitter gott i magen, den har äntligen börjat smaka normalt, vilket den aldrig gör när jag är sjuk, som igår smakade den verkligen inte gott.. Usch kände mig inte alls bra igår heelt sjukt.. Men nu så börjar de bli bättre.. 
 
Undrar vad man ska få för mat idag av älsklingen, igår ville jag att han skulle göra köttbullar o mackaroner idag :) Mums var sååå jäkla sugen på det vet inte varför haha . Igår åt vi nämligen sprödbakt torskfilé med potatis och dillsås, riktigt gott var det förutom att jag inte riktigt kände av smaken.. Åt bara en halv potatis å några bett av fisken .. Jaja, gott vare iaf..

Nej nu ska jag faktist ta och kika klart på  high school musical! Puss o kram!

Utkast: Vaknade upp ...

Vaknade upp klockan 11 imorse helt ömm i kroppen och med en otrolig hosta och hög feber.. Jag som skulle på stan med mamsen, men nej så blev det inte å inget städande eller diskande heller..  Älsklingen fick serva mig idag, han gjorde god mat och allt. Så nu är han ute och roar sig och jag får ligga här i sängen och läsa en massa bloggar..

En sjuk sak, det luktar snus här i lägenheten aja, får uppdatera mer imorgon, känner mig helt sjukt dålig!

Snön faller, är det mer perfekt?

Åh vad härligt, har ätit all god mat som bjöds. Vi har haft gäster hemma hos mamma, det var mycket mysit.. eller ah de e fortfarande kvar men jag smet iväg till datorn. Dennis har åkt iväg, och jag ska snart hem tror jag.. Blir till att spela för man får massa extrapoäng nu vid juletiden. Warrock, jaa jag vet jag är en noob men vafan? Det är funny.

Snön faller med, nu ska de bara bli lite kallare så lägger det sig med, såå härligt..Kan det bli mer perfekt när det snöar på julafton? Okej kanske lite drygt att det inte lägger sig, men hur underbart är det inte då!? Jag kan dock inte bjuda på några bilder för min kamera är urladdad. Menmen, nu blire väl till att mysa med familjen när man väl kan. Är ju inte hemma så ofta mer, har ju nästintill flyttat hem till älsklingen ,vilket är sååå mysit!  
                                                                        Men ni får ha en underbar jul och jag hoppas att ni har fått en massa fina julklappar!

Bjuder på en bild jag gjorde förra året vid denna tiden ! <3

tuuty

GOD JUL!!

God jul allesammans, Hoppas ni får en underbar jul!

!

Vaknade upp vid 11 tiden, då bar det av till ronneby för att hämta upp syster o henens pojkvän.  Så åkte vi till älskade farmor <33

Kändes inte som förr, fick ett kort där det stog: God jul jennifer önskar farmor.. Men inget farfar ?.. Känns helt sjukt hur allt kan försvinna Du är borta. helt jävla borta ? Är det sant ?

Var god mat, och farmor och jag gjorde efterrätt som var omtyckt, de älskade den <3 Det hade du med gjort farfar<3333

JAG SAKNAR DIG FARFAR!!!

SPÖLEBOLL?

Hade matteprov idag, kom försent som vanligt till skolan så missade engelskan eller vad det var.  Matteprovet gick väl sådär, hoppas på godkänt iaf.. Sedan gick jag till stan och lite så.. Och sedan till malin en runda o så gick vi förbi idrottshallen och där var våra gamla goa lärare hehe, feffe <33 kramas fick man göra med feffe, enda läraren som tkte om oss haha..  Hann med en bokredovisning med, det gick sådär hade inte läst ut boken så det ska jag göra nästa gång..

Idag åt älsklinge och jag spagtti och köttfärssås och så har vi köpt kladdkaka:D:D dock inte lika ovanligt.. Kikar på las vegas nu med, har sovit två timmar SKIT SKÖNT!! imorgon är det spökbollstunering o vi ska vara me, men jag orka inte det så jag kommer utan kläder that's it ! Saknat denisenfisen i skolan idag, var  själv en massa :( hehe nee, men var med andra..

Nää nu blire att klä på sig för nu kommer det folk <3z<

Förslag ?

Kunde verkligen inte sova inatt, somnade vid 5 tiden och skulle upp vid 7, men jag bara ställde fram klockan mer och mer så tillslut fick denise ringa och väcka mig vid 9 tiden, kom till skolan vid 10 tiden tror jag.. Nu har jag bara en oändlig huvudvärk.. Skolan gick bra och vi kikade på film, mamma mia, som jag redan sett en massa gånger haha nej men två. Såå gick jag hem, ja tro det eller ej men det gjorde jag..

Älsklingen och jag har varit sååå duktiga, köpt en kruka och diskställ i trä, för plast tkr inte jag om och det har han just nu.. OCH sedan en tvbänk i tre delar JÄTTE fin tycker jag iaf hehe, men hade ju önskat att den var svart i och med att det är lite av temat här i vardagsrummet men vafan. :P Just nu matchar den gröna soffan julgranen så lite vitt hum haha, menmen. Bikupan köpte vi de på, så vi gjorde en bra gärning faktist, å det blev ju inte dyrt för fem öre 140 kr :O jaaa tänk. Så nu har jag verkligen tvättat av allt 1000 ggr , haha jaadå.

Plugga matte efter att vi har fixat om här blir det.. Och mat får dennis allt göra idag för jag är så himla trött och måste plugga har ju matteprov imorgon och känns inte sådär överdrivet bra.. Men vafan hoppas på G men det hade ju varit kul att få vg i matte någon gång ? Vi fårse.

Nää, sova en stund kanske ?

Hej fettooohh..
 asf

Mysit med ett litet eget café i klassrummet ?

fbbf


skin skin som den sol du är. Låt hela världen se ditt vackra leende !

Började med att jag vakande vid 7, riktigt skönt.. Kom lite försent till skolan och satt av tiden o väntade på fisen tillslut så kom hon äntligen, hehe skönt.. Vi hade samhällskunskap o jag satt å kikade lite på the hills för läraren spelade upp någon jävla skit film..  Efter skolan gick fisen och jag lite på stan och letade efter en nyårsklänning till henne och en tröja till micke. Men vi hittade inget mer än ett halsband till en hehe, Så vi stack och solade ,såå underbart skönt var det.. Så kom älsklingen och höll mig sällskap. Så nu är jag brun, haha nej.. Men man kunde ju hoppas (A).  Blir till att sola på söndag kanske ? Ska dra med mig älsklingen då med..

Men tänkte duscha nu typ. Sedan blir det till att laga mat.. och plugga, har ju prov i matte på torsdag ...

Julklappsinköp + julmys

Idag var det skola, kom lite försent men det är väl inte alltför ovanligt ? fick mycket gjort iaf en massa i Försäljning & service boken, så nu har jag bara ett enda kapitel kvar, SKÖÖNT! Blev även klar med en kurs idag vilket bestod av bild och det var sååå skönt, blev godkänd men kunde ha fått vg, men är man inte nöjd då ? Joo det är jag verkligen! 

Efter det så träffade jag ju självklart Malin en stund som alltid när jag haft bild, och efter det shoppade jag och mami, hur mysit som helst , köpte mig en tuptop eller ah, det är väl snarare klänning för mig . Svårt att hitta något som matchar brösten + kroppen. Så tyvärr så går det inte så bra, och det ärlite väl pösig i midjan och jävligt liten över brösten men vafan det får la gå ? hehe, javisst..  Köpte även julklappar, eller ah mamma gjorde.. Det blev till alla som ska på julmiddag hos oss, hum alla och alla men ja. Jessica ( syster ) och hennes pojkvän johan, till mammas bror, mammas bästa vän + hennes son och älsklingen hoppas man ju på. Själv har jag ju inte köpt ett skit men det kommer det med ? i hope so.

Älskling och jag har köpt en massa julsaker och nu står granen.. Jag har till och med lite dåligt samvete för att dennis fick betala allt :/ men får ge honom lite pengar sedan fastän vi delar på allt men känner ändå att det känns fel.. Jaja, älskar den pojken och vill spendera hela mitt liv med honom <33 Me love you honey.

Maten står på spisen, det blir pommes med hamburgare, MUUUUMS!! Ne ska dra mig nu..


Vår snygga julgran ;D
rqw

White now!

fgasMåste bara säga att jag har köpt tandkrämen Pepsodent White now , jag undrar dock om den fungerar tror att man bara får för sig att tänderna blir vita iochmed att tandkrämen är blå, och från blått till den naturliga tandfärgen från person t person så får man för sig att tänderna blir vita.. Jaja, jag får se om det visar något resultat, man kan ju hoppas? Men jag hade tänkt mig att köra på att bleka tänderna framöver!  Sova nu kanske ? JOvissst!!


Färgade linser ? En chans att bli en god julklapp ?

Oj vad älsklingen och jag storhandlade efter att vi sålt BILEN , såå skönt var det ju.. Så blev det för mig att göra biffar och gräddsås o potaits och en MASSA sallad, tillomed älsklingen tyckte det var gott. Iof han brukar inte vara kräsen haha bara det inte är tomat i så är han nöjd. 

För övrigt har dagen bara varit en lång dag med en massa väntan.. Imorgon är det skola och jag ligger ganska mycket efter och har ett matteprov på torsdag och matte kan ju inte jag för fem öre, men får se hur det går.. Förra gången så fick jag ett proäng över G och jag var sååå stolt, hehe nä men det gäller väl bara till att göra något på mattelektionerna å det och det gör inte jag, så det är väl därför det går fel för mig hela tiden.. Och novellen blire att göra med, den är ju någon månad försenad allt annat går som en klocka KANON!

Imorgon blire att kika på julklappar med mamsi, mysit ju.. Funderar på vad man kan ge sin farmor, ingen som vill ge mig ett förslag så det bara kommer upp i mitt huvud sådär ? hehe, nejmen nu ska jag kika klart på filmen tror jag faktist.. Och det blir väl en lång natt med att skriva klart novellen!

Jo föresten snyggingar ,

er

Är ni inte lite sugna på ett par färgade linser? Alla bloggare som bloggat i minst två månader får sig ett par, för mer info läs på deras hemsida www.fargadelinser.com ! Kan ju också bli en bra julklapp ?<3

Julgranen ´är hittad!!

Jag och älsklingen har letat efter en gran och nu äntligen har vi hittat en, så imorgon blire att hämta upp den, vi har även varit på besök hos hans föräldrar. Nu tvättar vi med ,hehe värsta julstöket här ju, nej men vi väntar på att den nya ägaren till bilen ska komma och hämta upp bilen, lite seg kanske, ja men det är ju så ibland att de segar ut på att hela tiden.  När han kommer så ska vi bara hämta upp den andra bilen och åka och STOR handla, mums tänkte käka lite kladdkaka med såå mumsiiiigt . Dennis ville att jag skulle göra mina biffar o potatis och gräddsås , men vet inte, isf blire potatis biff sås och massa sallad och kokade morrötter och lingon. Muums hehe. Nej nu ska vi nog kila <3

Alkis?

Jag har verkligen inget liv, sitter här hemma och dricker för mig själv Har tillomed så lite att göra att jag till och med tog kort... Jaja, ni får kortet iaf haha.. Sitter här och väntar på Dennis och kanske så sak denise komma hit med, mycket mysit javisst me nnågon ska komma med :O hehe, nä får ta och ringa dom nu jaao! Kyssarrnaa dåva <3

fas

Bilhelvete!

Igår somnade jag klockan 8 på kvällen och vaknade klockan 10, hur skönt som helst faktist. Så nu är jag pigg och glad, elle ah rättaresagt var glad.. Dennis skulle sälja sin fulingbil idag  och de vill ha bilen och allt förutom att dennis var tvungen att byta en sak på den, dennis o jag som skulle storhandla idag men så blir det inte för de kommer och hämta bilen imorgon då dennis har bytt den saken =/ Så vet inte vad man ska göra idag för pengarna ligger på botten =/ Det är riktigt drygt när det är så.

Nu sitter jag och äter en lussebulle, gottit och myser med milfon ( kisen )  och kikar på The hills som vanligt hehe.. Lördagar är faktist till för att bara kika på MTV hela dagarna.

Igår så var jag hos Denise oh vi hade jätte kulit, hehe så bäst med dig <3 , Så kikade vi på luciatåg med hehe fast vi skrattade väl mest hehe,  så var vi och handlade med klassen, eller ja hälften av dom iaf, vi köpte vattenkokare och 18 muggar haha, och Kaffe och MASSA oboy och tee och socker som vi ska ha till vårt klassrum. Så efter shoppingturen så tog vi oss varsin korv hihi, det var gottit..

Men nu blire faktist till att slappa lite tills Dennis kommer hem för då ska vi åka och handla för mina sista pengar, bara mat tills idag då å imorgon blir det massa annat. Kysssss<33

ds

Milfon i en smuttsig hylla <3

Kladdkaka med grädde <3

Idag blev det skola, jag kom väl tio minuter försent men det hör till.. Hade först engelska då jag blev klar med en uppgift som man skulle skriva typ om en film egentligen men iomed att ingen hade tittat på hela tilmen så fick vi skriva om vad vi tycker om för filmer och lite sånt.  Sedan blev det matte då vilket gick riktigt segt :/ så snackade jag lite med malin o så å tog en cigg å lite så.. Sedan blev det idrott, fick en boll i ansiktet jätte hårt :( hehe, nä men det gick bra förutom att jag är sån som börjar gråta när jag skrattar haha, och jag började gapskratta för mette skulle ju hålla på å dumma sig haha, så kom mina tårar när jag gapskrattade å han som kastade bollen typ " nej hur gick det ? :O:O " å typ sånt haha, stackan han måste ju ha trott att det gjorde jätte ont :/ haha nej men min näsa är ju inte som den ska, fick ju en buckla på den + mitt feta ärr jag har på de. Så har ont om jag råkar få ett litet slag på den, menmen ..

Imorgon är det lucia i skolan, det ska väl bli lite trevligt . Så ska vi äta lussebullar efter och mysa med klassen, och så ska ju time vara med också, å det kan man ju trycka som man vill om.. Tkr det är mysigt att bara vara vår klass :S jaja, det får väl duga. 

Nu sitter älsklingen och jag och äter klasskaka med grädde som jag köpte till oss, å självklart fanta.. Usch det går inte så bra för mig att äta rätt när jag har min mr röd usch inte trevligt när de är på besök, men ibland kan det ju vara trevligt när man är lite orolig kanske? hehe..  Nej men usch vad gott ska ta och plugga lite nu, see ya <3

Paketinslagning !!

Just nu sitter jag i skolan, det är lite bättre förutom denna onda magen, har jätte ont.. Har gjort en uppgift i engelskan fastän jag har samhällskunskap å så nu sitter jag och filar på min novell. Idag står paketinslagning på schemat, treorna ska bedömma oss när vi slagit in paket av olika slags noveller. Känns faktist inte så kul för är väl inte den bästa på det!

Störande människa i skolan herregud väx upp your neeeeerd! Yeye, snacka sin skit göru, säger att det är mitt fel att vi inte är vänner när det var HON som var orsaken till det för det dög ju inte när jag försökte ! JAja hon klarar sig inte en sek utan sin pojkvän, haha lycka till i framtiden!!!

Nej ska fortsätta med min novelljävel ;)

Mongolidaklassjävel!

Sitter i skolan, började med att jag kom jävligt försent idag typ två timmar.. Så hade lite matte och samhällskunskap då allt fakkade sönder.. Hur kan jag bli ovän med alla ? Men allvarligt är det ett grupparbete så ska man ju fan sammarbeta ? Gahd men nej bara för att de ska iväg och hålla på så går inte det, utan då ska det tydligen vara induviduelt ? Fan vad störande. Ahja iaf blev lämnad efter den lektionen så stack t törnströmska och var med malin o gick lite på hennes lektion I MISS YOU!!!!  JAja, nu är jag helt ignorerad ingen har ens tittat på mig, jag trodde vänner ställde upp men jag hade visst så jävla fel.. Tur att Malin min älskade söta bästaste malin ställer upp.. Allvarligt talat så funderar jag på att hoppa av skolan och börja nästa år med henne för jag klarar inte av denna mongolidklass.. Ska försöka få mitt CV gjort nu.. <3

dsgs

Det är inte en bra dag idag!!

Shit vilken dag.. Började med att jag vaknade och hade knappt sovit ett skit gick upp och fixade iordning mig och skulle åka till skolan, allt blev helt försenat, iaf mötte upp Denise och hade handel fick lite läxa o de.. Sedan Gick vi på UF - Ungföretagare. Det var typ två stycken som pratade om det och lite så. Så vare till att gå o äta och maten smakade skit.. Fattar inte varför folk säger att jag med skulle fuska på den jävla skitnovellen. Herregud hade jag fuskat på den så hade jag iaf stått för att..Det har förekommit fusk på svenskauppgifterna och jag är för en jävla gångs skull inte inblandad!!! Jaja whatever.. Så hade vi bild, jag och Denise gör varsit finfint gips hjärta haha skit fult men iaf nu är det klart så det ska bara målas..
Somsagt Dennis hämtar mig och kör mig alltid från skolan/till skolan, (herregud vilken komplicerad mening?) ja, och självklart gick biljävlen sönder, så nu får han ta sin röda bil som han inte skulle ha i vinter å han är pissed off kan jag lova.. Jaja, alla planer gick i kras, älsklingen och jag skulle gjort kallops idag vilket det inte blev har ju knappt ätit någonting idag.. Och jag och mamma skulle göra peppakakor som vi ska hänga upp.. & det gick ju inte heller för jag kunde inte åka och köpa lite större hjärtformer + peppakaksdegen och spitsen.. JA så jag gick och lade mig för jag blev så satans sur på hela jävla dagen! Men nu är jag ännu tröttare och behöver göra läxan, men jag orkar rätt ut sagt inte. Och jag måste göra ett jävla cv palla? jag vill inte ens jobba utan att få ut något på det! Jaja, de kan ju berätta hur man ska göra detta äckliga cv ist.! Herregud är sur på allt idag så det är väl bäst att jag slutar skriva! Kyss <3

Hej vinterland!

Jag kikade på en film.. & jag älskar ju Jessica Parker ^ ja faktist.  Å iaf så dissade killen hon skulle förlova sig med henne o blev tillsammans med hennes syster? typ. Och fastän Jessica Parker inte tyckte om honom så blev jag helt ledsen på honom ändå, heelknas tyckte inte man dissar henne ju. haha Nej jag har verkligen så överdrivet drygt och fick inte fram budskapet rätt helt enkelt.. Just nu kikar jag på Scarred och jag tycker det är riktigt läskigt faktist, jag hatar å se när folk gör sig riktigt illa, så sitter här å tjuvkikar lite, hehe.. Försöker få dennis till att sluta spela Need for speed Undercover eller vad de heter.. För vi ska hämta lite kläder och mina stövlar hemma hos mig. Men det verkar inte gå alltför bra om jag själv få säg det..

Usch bara tänker på hur lite jag vill se en person i min klass imorgon, kan hon inte bara sluta i min klass å flytta ? Hum, synd att hon flyttade hit och började i min klass jävla nolla. Jaja, det är en person jag inte kommer bli vän med iaf.. Henner pojkvän kör 110 klockan 9 på kvällarna på motorvägensom är typ 110 väg och hon skriker.. Humm ? Ahja hon tyckte det var tufft haha!! shit gå å lägg dig nolla..

Nää nu blire faktist att hämta sakerna och sedan sova vääääldigt skönt , fast känner på mig att jag inte kommer kunna sova för har bara legat och latat mig idag heelt sjukt drygt.. <3

Mina underbara vantar <3333

jdksgs


Stjärnor!

Hum, idag har jag bara spelar lite spel ( geek) och kikat på tv, Hogans knows best och The life of Ryan eller vad de heter, bra iaf :) HAr inte direkt något vettigt att skriva vad ovanligt eller ej, haha. nee väntar på dennis och funderar på vilken mat jag ska göra.. Måste göra läxan med <3

Dessa söta blommorna har jag köpt till lägenheten + krukorna dennis valde hehe.
kllh


Myyys!

Mys med Dennis med massa godis och titta på lite filmer bla Narnia och en spökfilm :) Och så har jag spelat lite the sims 2 apartment life, haha kalla mig tönt? Nej vill faktist spela The Sims 3, så ska be älsklingen fixa det till mig.. Calle och malin kom en stund, sedan åkte de å så kom calle ensam sedan, haha. Ja så nu sitter vi tre här o tittar på en film och jag fattar typ ingenting. Men det är ju inte ovanligt att jag är lite lost..  Dennis dumförklarar mig iaf haha, ne jag funderar på att spela Rolercoaster eller hur det stavas haha. <3

Deprimerande!

Vilken deprimerad vecka jag har haft. Nu känns det väl lite bättre iaf men ibland känner man sig bara helt bortglömd, precis som om hela världen har något emot en. Jaja för övrigt har denna dagen stått av att ligga på soffan och titta på Hogens knows best, mycket kul.. Väntat har jag också gjort på att Tawi ska ringa men inte de, hon slutade för över en timme sedan men har inte ringt Jaja, jag tar och pluggar ist då.. Fast känner att jag måste ta och städa lite hemma..Ska även tvinga dennis till att  ringa och felanmäla den franska balkongdörren pga att den inte är tät för fem öre.. Det drar så otroligt kallt i lägenheten att jag sitter här med täcken och fryser.. De fixade bara de små fönstrena förra gången heelt lost men nu är det ju papi som fixar det. Skanska har tydligen tagit över det.. Haha ja iaf, känns ju bra att de iaf kan ta tag i saken för ingen annan gör det ju.

Hade tänkt att det får bli hamburgare idag till mat, känns lättast att göra orkar inte göra något annat idag så dennis får stå ut med det ..  Ligger sjukt mycket efter i matten assåå. Typ 30 sidor eller något, fint när det e prov nästa vecka typ. Novellen ska också in + bokreccensionen. Men orkar inte ens röra en fena längre, pallar inte ens röra mig till skolan.. Heelt deprimerad, nej det får jag inte hoppas..

Älsklingen och jag ska ha en gran här hemma , såå mysit bara längtar <3  Här får ni en dålig bild på julpyntet älsklingen gjort hahahaha!!

gsd

Trakkaserar dem som redan dåligt mår!

Ursäkta utbrottet, men allvarligt varför sak folk alltid förstöra och alltid bara hålla på å fakka ? Så jävla störande kan du inte bara ta ditt liv ? Shit du försöker bara göra mig pissed off och bryr dig inte ett skit om henne du gör det bara för att jävlas så du kan dra åt helvete..

För övrigt kan ju inget gå lika fel som det gör just nu.. Jag saknar mina två bästa vänner, ni är underbara och det är så otroligt skönt att du o jag fått så otroligt fin kontakt igen utan något bråk o allt. O imorgon ska jag träffa Tawwi, känns helt underbart att du hörde av dig till mig, så vi gick ut o tog oss en cigg idag. Men imorgon blire mys hos henne.

Denna dagen är en otursdag och jag har varit mycket deppig och jag funderar allvarligt på att hoppa av skolan.. <3

Livet sviker en alltid!

Det känns inte helt okej, allt känns helt jävla fel.. vad ska man göra när allt bara inte blir bättre ? när det känns som om hela världen sviker en ? Pallar inte, känns som om jag är otrevlig emot allt å alla. Jag vill inte prata om det och särskillt inte med ngn jävla psykolog men ändå måste jag ? Orka att ni bestämmer en tid åt mig fastän jag inte vill.. Jag vill inte bli skrattad rakt upp i ansiktet av en vuxen person som ska finnas där... fs

Skolan - samhällskunskap.

Nu sitter jag i skolan och har samhällskunskap. Det låter inte så roligt och det är det ju verkligen inte heller. Man får stå ut.. Imorse mådde jag riktigt illa det var riktigt svårt att kunna få något gjort på svenskan och matten.. Men nu har jag fått i mig en fralla vilket var riktigt gott för magen.. Jaja, annars sitter jag väl här och stör mig något otroligt på klassen.. Orka, har kommit till en klass jag knappast trivs med.. Jaja, kanske för att jag inte går ihop med små blonda bratz som får exakt vad de pekar på. Helt otroligt hur pinsamma dom är då som sitter och spelar dumma? Jaja, förstår inte de roliga i det men men, de var ju tur att man gav upp vänskapen med dom iaf, nollor..

För övrigt så har jag flyttat in till älsklingen igen, hur mysit som helst förutom att jag inte har något internet vilket är lite segt. Men hans närhet räcket gott o väl för mig.. Jo just de, köpte ju en skjorta till honom i julklapp en svart jätte fin och han ska ha den på nyårsafton, calle ska nog med få en av Malin med, fast hon ska nog överaska honom iaf.. Haha, kunde ju dock inte göra det för han hade en speciell stolek iomed att hans kropp inte direkt stämmer överens med stolekarna.. Såå söt kommer han bli, han var verkligen jätte fin i den. På nyårsafton blire fest sedan stan, häärligthäärligt ju .. Nej om man ska ta o göra någon nytta nu när Denise inte är här och kan hjälpa mig, då får jag ju göra det själv, ( typ den enda normala i klassen ) .

höklö

RSS 2.0