Helgen.

Helgen har varit kanon umgåtts med lite vänner och så. Sovt hos älsklingen har jag med gjort å så nu är jag hemma..  Har även bakat lite, kärleksmums så gottit. täntke ta mig ett kik på dem snart å se ifall de e klara , hihi sååå najs.. Iaf imorgon blire orgentering eller hurfan det stavas lägger inte ner tid på att iaf, så himla drygt.. praktiken på åhléns då. usch.. men i fredags gick tiden hyffsat snabbt men ändå så drygt vill tbx till skolan faktist. jaa jag är helt sjuk jag vet. haha, har även gjort alla sjuk på tal om det både emme chrille o dennis har börjat hosta å vara svinförkylda medans jag är näsan helt frisk haha sorry  <3 kyss pinglor

Underbara pojkvän

Min pojkvän har varit såå underbar idag. Först ringde han till mig och bad mig göra mig iordning för en lunch på Pastabaren självklart bjöd min gullunge mig. Efter det var vi lite med hans vänner sedan flyttade vi ju mina saker hit. Och efter det var jag ju självklart ännu mera hungrig så han erbjöd sig att göra pasta och köttbullar ( vi har inte handlat ) så det fanns inte så överdrivet mycket att välja mellan men det var gottigt nu är jag mätt och belåten hihi. Men jag kan ju självklart aldrig koppla av utan jag ska hjälpa till hela tiden med maten, så vi fjantade runt och dennis slängde mig i sängen och allt.. Det kändes verkligen som om man var nykär igen, så underbart <3

Älskar dig babe vill vara med dig hela tiden du är UNDERBAR!! <3

huihui

Flyttat.

Hejsan igen.
Jag har flyttat över mina saker till älsklignen, hade tänkt bo här hemma ett tag.. Känner att jag inte mår så överdrivet bra hemma det är för mycket som händer där. Man orkar inte vara ensam hela tiden och sedan få en massa skit.
Jaja, iaf nu sitter jag här svinhungrig utan en endaste enkrona..

Jag funderar faktist på att flytta till egen lägenhet för jag vet inte hur länge man ska orka med alla dina lögner hela jävla tiden.. Jaja skönt att vara hemma hos dennis ett tag iaf. Men inte kul utan pengar och ingen mat... Mår så fruktansvärt dåligt..

Får a och sluta nu.. Love you <3

Sjukskriven.

Hejsan igen.. Idag sjukskrev jag mig och sa att jag skulle till vårdcentralen med min hals, haha okej det stämde väl inte in med verkligheten, me nvad spelar det för roll ? Jag trivs inte där, inte de lilla minsta så vad ska man göra ?
Jaja, så skönt var det att ta sin lilla egna sovmorgonen faktist. Ja jag vet att man inte får göra så men ska faktist söka ny praktikplats, jag lovar er.

Jag är så glad för älsklingens skull, han har fått sig ett jobb.. Iof han jobbar på nätterna och böjar klockan tre idag, men det är ju ändå ett jobb right ?

Och nu funderar jag faktist på att ta mig en tur ut och gå, eller kanske till och med springa? Kyss på er <3

Praktik - Åhléns

Hejsan, första dagen på praktiken sög rent ut sagt. Har aldrig varit med om något såååå drygt.
Så imorgon hade jag tänkt att byta praktikplats för jag trivs inte för fem öre, när man inte ens kommer få vara delaktig i allt som gäller i en affär ? Jag vill inte bara ha erfarenheter av att hänga kläder på en galge utan gärna lite kassaarbete med, iaf lära sig hur det går till, men nej de tänker vara ego och säger att de inte kommer ha någon nytta av att lära oss hur man hanterar en kassa? OMG har tillochmed jobbat i kassor men inte de nej, de va en massa strul med det tydligen det tog en HEL dag, naawe åååh det tar ju fan inte en hel dag att lära sig det ååh så irriterande, jo det kanske tar en hel dag innan man känner sig riktigt säker på det. Men de kan ju lära en så man får stå och kika lite sedan när man känner att man kan när de stått bakom en och hjälpt en, så kan de ju ha hand om den andra kassan och sedan om man behöver hjälp så kan de ju bara hjälpa till en liten sekund, men nej spela ego o säg att de inte kommer ha någon nytta av det om de lär oss.  Nej men vi har nämligen nytta av det när vi ska börja jobba sedan, och tänk om vi till och med börjar jobba där? Heelt sick..

Men iaf nu ligger mina killar här breve mig och sover, såå söta e dom :) Nae nu ska jag ta och lägga mig och titta vidare på I ditt ansikte eller vad det heter :) kyss

Sova, äta, walk

gvklldgjHejsan igen

, nu ligger älsklingen och jag och sover lite, eller jag har vaknat och älskling sover rättare sagt. Jag hade tänkt att göra oss lite mat, nu var jag snäll va ?  Sedan efter det blir det en promenad ute i den kalla höstdagen.
Hade tänkt mig att läsa en bok med, mysit va ? Kvinna i grönt heter den och den handlar om en kvinna som blir misshandlad av sin man, har inte kommit så långt in i boken men den känns riktigt bra faktist, nästan svårt att sluta läsa när man väl sattit igång. Jaja, ska kila nu det är så härligt att skriva av sig lite här ibland ... Chilivippen <3

Skolan tar tid!

Hejsan igen efter att inte haft tid till något annat än skolan i två veckor.
Iallafall, vi har fått våra datorer i skolan de va väl nice tycker jag för då slipper jag sitta på min stationära fast den är ju ifs bättre än denna men nu behöver jag inte sitta där med ryggen emot tvn och så kommer något jag vill se och även sitta o skriva lite med vännerna så är det omöjligt, men nu går det igen.
Så har jag förlorat alla mina besökare, usse det var ju icke för kul menmen.

Igår så var vi på crusing, det var väl helt okej bara att jag hade en sån otrolig huvudvärk.. Så åkte hem och la mig och somnade, sedan kom älsklingen till mig och sov med mig.

Så idag hade älsklingen och jag tänkt oss att ta en promenad ute i den kalla solen, har ni märkt hur kallt det har blivit på kvällarna ? Igår fick jag till och med ha vinterjacka på mig, men iofs den är ju så himla snygg ändå så det gör ju inget.
Jag har nog inte så mycket att skriva känns det som. Förutom att jag fick ett par jätte snygga jeans av min älskade pokvän igår, så himla gulligt av honom. Älskar dig hjärtat <3

fsdgvsd

RSS 2.0