feeest

heyy, sitter här hemma och dricker lite för mig själv i väntan om att mina brudars skjuts kommr och hämtar upp maj, å då drar vi vidare på en feest :) Hade naajs <33

1 vecka sedan..

Hej vännerna..
Somsagt idag var det en vecka sedan jag skrev.. Känns dock som mer menmen. Har väl inte direkt något att skriva om det är ju höstlov och jag är riktigt festsugen.. Blev tillfrågad att följa med och bowla idag men pga den dåliga ekonomin i slutet av månaden som man alltid har så kunde jag inte. Jag får helt enkelt skylla mig själv att jag slösat upp alla pengar right ?

Idag tror jag det blir till att städa o sova lite till.. Träna lite hade jag med tänkt mig ut å springa lite hade varit naajs.. Men vi fårse hur det blir helt enkelt.. Städa behövs det iaf göra.. Men nu ska jag nog sove en liten stund till var ju ändå ute tills klockan 4 imorse nästan.

Kyss / J

Skoldagen tills klockan 11.

Det blev skola idag tills klockan 11 då vi slutade sedan blev det till att dra sig till andra skolan så satt jag där å snackade med emelie i två timmar typ. haha sedan blev det till att åka hem å då kom älsklingen så åkte vi ner och handlade o lite så..  Och nu känner jag att jag måste plugga verkligen men jag orkar rent ut sagt inte... Det är stökig i mitt rum igen å det e helt sjukt..  Nae nu måste jag verkligen plugga känner att det är god tid för det, har ju somsagt ett feteprov nästa vecka o jag kan nada ? Tjyssss <3 M

Då säger jag Godnatt för mig då.

gvsd

Efter att jag har städat upp lite på mitt rum och ätit två mackor så tänkte jag plugga och kika lite på bra tv-program sedan sova.. Imorgon blir det skolan  två lektioner som består av Samhällskunskap och engelska.. Så jag slutar klockan 11:15 vilket ska bli sååå härligt efter det när jag kommit hem så MÅSTE jag verkligen sätta fart och plugga.. Har ett matte test tills på fredag och sedan nästa vecka ett prov i samhällskunskap som även blir det första provet i skolan jag gör . Nu vill man bara veta hur ens lärare gör proven och hur svårt det blir.. Jaja dax att förbereda sig lite inför allt...
Ensam inatt då..

Pusselipuss / M

Ny header m.m

Ohyes har fixat headern blev rätt nöjd har inte orkat pula så mycket med det utan bara testade mig lite fram men är rätt nöjd ändå.  Förutom att jag märkt att på laptop så blire så att menyn flyttas under allt :O heelt knasit men det har väl med skärmens stolek att göra kan jag tänka mig..
Men jag har funderat mycket på om jag skulle ta o städa för det ser förjävligt ut, men jag orkar inte åå plugga har jag bara gjort lite orkar dock inte så överdrivet mycket idag allt känns så dåligt..  kmr senare en promenad nu hade varit ngt <3

Sjuklig dag

Idag är en dag jag verkligen inte trivs någonstans.. Jag gick inte till skolan imorse heller, kände bara inte att jag orkade med det.. Men visst tar jag skolan på allvar trivs jätte bra förutom att folk aldrig kan stänga käften.. Hatar att de inte ens kan överväga att kika från mitt perspektiv.. Vafan tror de lixom och de värsta är ju att de kommer skitsnack mitt framför ens ansikte herregud.. Egentligen bryr jag mig verkligen inte för vill inte ha med folk som inte är ärliga med att göra.

Jaja förövrigt hade jag tänkt mig att plugga lite försäljning och service och läsa lite ur boken.. Någon nytta måste man ju dock göra.. Tänkte kika lite på Andra avenyn med, så bra..

Föresten jag hade tänkt lägga upp lite bilder ifrån när jag var liten om det är ett önskemål ? 

Nu äre dax att pluggaa :)

Söndag-

Hej hopp.
Har käkat lite och så, det var mumsiit tycker jag. Och nu har jag inte så mycket och skriva ska rusa.. <3

Lördagskvällen

Hej mina vänner.. Lördagskvällen var katastrof..Malin o jag hade verkligen ingenting att göra så vi bestämde oss för att festa dock hade vi inget skjuts som vi tillslut hittade och så finns det bara en person som kan köra den mest efterblivnaste och fulaste ungen man sett lixom, heerregud helt fult å så satt han å skröt om sin skrothög å all jävla skit o jag blev så rent ut sagt jääävligt irriterad så varej gång ma nverkligen hörde att han myttade så sa jag emot å typ höll på.. mm då när han skulle äta mat (så ovanligt)  då satt idioten där å snackade skit om mig, när jag valt att inte gå in med honom å de andra pga att jag inte vill visas me de jävla äcklet.. Herregud heelt sjukt.. Sedan kom iaf älsklingen o skulle hämta oss så jag gav honom en feteutskällning och berättade precis vad jag tyckte om honom.. Tycker jag va snällt gjort.. Hade ni bara träffat honom hade ni dock förstått.. USCH.. Jaja älsklingen hämtade oss iaf och då blev allt bra men ha nsatt dock å snackade skit om älsklingsbil när den går bättre än vad hans fula skrammelbil gör..

Nae nu tills idag behövde verkligen skriva av mig lite där hihi sorry..
Idag har jag inte gjort så mycket vaknade nyss och tog mig en negerbolle vilket var riktigt gott.. På listan idag står duschen och mat och plugg.. Ska plugga FÖRSÄLJNING & SERVICE , det är rätt naajs tycker jag fakist ett kul ämne..  Har även lite svenskaläxa å matteläxa tills nästa vecka så får väl ta och fixa det med..
Det är ju så jobbigt drygt att ta två väskor till skolan i och med att vi måste ta med våra datorer .. Så ska man ju ha med sin egna väska med men det går ju knappt man ser ju helt weard ut.. Haha jaja iaf blivit tjabb i klassen med å jag orkar inte ens bryr mig har hittat nya vänner vilket kanske helt enkelt var bäst din falske sak..

Nej nu blire till att vakna till lite i min säng med älsklingen .. Pussar <3

skoldag

Ännu en skoldag i de fina vädret .. Började med Samhällskunskap sedan Engelska efter det blev de till att gå hem för våra andra lektioner är inställda nu på två onsdagar i rad :) såå skönt, men nej nu blire daim glass är nt sugen på å skriva här !!

Hejsan i en vacker stad där det regnar ;)

Ja, idag har det varit ett riktigt sjukt drygt väder och jag har nästan bara suttit inne.. 
Iaf så har jag träffat pappa typ en min för som vanligt hörde han bara av sig när han ville ha tag i dennis, alltså min pojkvän, för vi skulle lämna en dator till min syster som bar i Ronneby hos sin pojk..Så vi åkte dit med den å fastade där ett tag och kikade lite på andra avenyn, fast tänkte fortsätta med att kika klart på det..   Och så nu sitter jag här med en ansiktsmask på mig hihi.. Imorgon blir det skolan vilket jag verkligen har saknat. Lite drygt bara att man ska dra med sig sin dator den e ju rätt tung somsagt.

Älsklings nya bil :)
dennis

RSS 2.0