Jobbat.

Hej vänner.
Idag har jag jobbat kulkul .. Nä men det gick väl bra.. Det är lite jobbigt att sitta där hela dagarna och inte ha något att göra. Sedan när jag väl läser en tidning då kmr alla.. :S Ahja, läser cosmo å jag är rätt fast i den tidningen nu..
Får väl ta och köpa mig en bunt tidningar. ;)

Uschja.. Här sitter man och ha sovit hela kvällen när jag kom hem vid 7 tiden och nu är jag ju helpigg.. Och inte har jag något roligt som har hänt att bjuda på heller.. Huumm.. Nä det blir väl te att sitta här vid datorn o dryga sig.. Läst lite nyheter med.. Hittade att madonna ska skilja sig, intressant haha :P Nä nu ska jag inte loosa mig..
Puss&Kram <3


Grillning.

Hej vänner..
Igår grillade vi och hade det trevligt & idag har jag varit hos farmor och ätit & lite så.. Skulle egentligen på bio Sex and the city men så blev det inte.. Iaf Jag chrille Dennis och fia åt majskolvar & vitlöksbröd vilket var mumsiit.
Nu kikar jag på Hemsökta hus och har faktist fått mig en egen hylla i dennis gaderob där jag kan ha mina kläder ;D. Men nu ska jag ta & hjälpa älskling med disken och så hade jag tänkt mig att steka lite kroppkakor.

Puss&Kram
 Skulle ladda upp en bild på mig på skolavslutningen men de gick inte :O

Midsommar.

Hej vännerna.
Förlåt igen för en dålig uppdatering men ni får helt enkelt stå ut. Idag är det midsommar och Jag och min älskling har varit uppe hos hans föräldrar med hela familjen där. Ganska trevligt faktist förutom mitt huvud som jag alltid ska ha ont i när det är något speciellt.. Jaja, vad ska man göra åt saken lixom?
Iaf, sedan åkte vi till Tawii och spelade Gh och bowlade å lite så. Nitendo Wee alltså :P
Det var ju trevligt & så.. Sedan skulle ågren ha skjuts å lite så.. Så umgicks vi lite med han mfl.. Det var kalastrevligt iaf.. Tackar för en trevlig kväll <3

Jobbet dåra.. Fick min lön för fyra dagar tre heldagar och en halvdag. Fick 1300 kr :) Är RÄTT nöjd iaf, hehe.. Tänka sig att det bara vad på fyra dagar.. Visst det är inte direkt kul att sitta där men man får stå ut ?

Ibland blir jag så trött på all jävla skit.. =/

Jag är så galet kär i min Dennis så det inte är sant, du är bäst gubben & jag hoppas du vet det.. Du betyder fan allt. <3
1 år och 4 månader med dig. 12/2-07 BÄSTA dagen i mitt liv. TACK FÖR ATT DU FINNS BABE <3

Godnatt mina vänner nu är nämligen klockan 03:00 & jag tänkte ta mig en pirog & SOVA <3

cp jobb.

Hej vännerna.
Somsagt idag är jag så otroligt irriterad..  Orkar verkligen inte gå & jobba har ingen stor lust te att..
Ibland trivs jag verkligen inte, känner mig helt bortglömd ibland.. Visst de e trevliga, men kan iaf inte beskriva hur det känns.. Vill bara attt klockan ska bli sex.. För jag förstår inte meningen att sälja glass när det ösregnar. :S Jag lovar er att det kmr en kund och det är typ min mamma.. Så får sitta i sex timmar och göra ingenting :) låter det kul ? Kan jag säga er att det är riktigt drygt.. Att inte ha något att göra å bara sitta å titta i en tidning. Det är inte så kul när det är typ 40 gradet och verkligen SKIT varmt. :S

Ahja, ni får hade så bra & kul för det kmr fasiken inte jag te att ha!


Joba 11- 18

Hej mina vänner.
Täntke skriva en rad innan jag åker och jobbar.. Usch var uppe tidigt idag ju, men nu är jag riktigt pigger :)
Men ska ta & sminka mig och klä på mig sedan ta bussen in till stan :) <3

Puss&Kram<3

Jobbat.

Hej mina vänner.
Jag har börjat jobba och det flyter. De som jobbar där är riktigt trevliga & goa, så himla kul att de inte är sura & ska hålla på..
Så imorgon jobbar jag igen från 11 - 18 tror jag. Hehe, kanske lite smådryt men vännerna brukar kika in & prata lite med mig :) Jag sitter ju somsagt hälften av tiden jag jobbar i och med att jag säljer glass.

Ja och så vad jag har gjort i helgen. Jo jag har dömt match i handikapp bol typ? ah, iaf de var så glada haha.. Men med lite finare väder kanske det hade varit roligare för jag frös något otroligt.. Vill knappt tänka tillbax.. Tihi..
Har sovit hos älsklingen med & så har jag ju självklart varit ute på Junikalaset å då blev de fest & jag hade det kalastrevligt åt mat på la bodega med, muuuuuuuums!

Så idag har jag bara legat & slappat och så har jag ju varit med älsklingen :) Imorgon ska vi ut å handla lite blommor till honom. Kan ni tänka er att min kära pojkvän vill ha en blomlåda på sin "franska" balkong ? Tihi han vill vara först med det i sitt område :) Plastblommor kan man ju inte ha allt för länge, blir ju tråkigt (A)

Uschja, men nu tror jag att jag sak ta & fixa mig en fin design. Det vore väl kul? :)  & vänner FÖRLÅT för den dåliga uppdateringen.
Kyss&Love <3

Dag på stan med mamsen.

Förlåt mina vänner för en OTROLIGT dålig uppdatering. Men jag har haft väldigt mycket att göra.. Har höjt mig något otroligt i skolan, vilket jag är så nöjd med.. Imorgon är det skolavslutning med. Kan ni tänka er att min pappa kommer ?:P Pappa, Farmor, Syster, Bror, Brorsflickvän, Dennis & Mamma :) & farfar är ju självklart med och tittar fast på sitt egna lilla moln uppe i himlen.. I miss u <3

Idag har jag & mamsen varit på stan .. Hittade mig ett jättefint linne och seadn ett par "stay up strumpbyxor" Ska ha dom imorgon på skolavslutningen.. Har bara inte hittat några skor jag ska ha men får väl ta på mig ett par ballerinaskor :) Sedan lite senare blire fest & då blire kul ska ni se :D Mitt hår ska jag ha lockat fast sedan uppsatt i en "knopp" & sedan ett par jättefina "diamanter" i håret. Kalassnyggt tycker jag iaf :) Tubtoppen ska på med :) Det kommer nog bli fint, hoppas jag på .. Haha.. så kul med alla studenterna som är ute på stan & sjunger..

Och Btw har testjobbat nu på mitt jobb och jag fick det:) så börjar på lördag jätte kul, träffade en riktigt trevlig tjej som visade mig hur man skulle göra :) Glassit :)

Nä nu ska jag ta å prova mina stay ups och sedan blire väl till älsklingen för vi har 1 år & 4 månader idag :) Älskar dig hun, du är det bääästa som finns <3

Åh gud jag glömde ju det viktigaste. Jag har bytt stav nu :) Nu har det gått 3 veckor sedan jag tog det & nu känns allt nästintill som vanligt förutom att jag har något i munnen hela tiden :) Nu skaver det inte länge, sååååå Skönt :) <3

Puss & Kram mina vänner :)

RSS 2.0