Idag är det valborg snyggingar.

Javisst snyggingar idag är det valborg & imorgon fyller jag år :)
Ska till stan nu snart hade jag tänkt mig, eller ska väl åka in vid 11 tiden, hehe hade tänkt köpa mig en tubtop som jag hittat som e jätte söt :) Sedan bär det av t söversborg, hemskt vad mycket man håller hus där, blitt mkt nu denna månaden :O Man kanske kikar förbi farmor på vägen, farfar hadeju blivit inlagd igen :( så han hade preciskommit hem så farmor kan inte komma te min födelsedag, liten besvikelse där..

Usch, farfar har lagts in nu igen & han mår tydligen itne alls bra så det blir väl att åka dit idag tror jag för han vill nog säga grattis i förskott. Vi får hoppas att jag får träffa honom iaf..& hoppas på att det bara kan bli bättre för honom <3

Har varit på stan idag & hittade mig en tubtop el ah klänning, jätte mysig tänkte ha den på skolavslutningen den är vit med ett svart band :) Fick även rosor av min älskling idag jätte fina var dom bebisen min <3 & nu är han och köper en present till mig :)

Har även kanske hittat mig ett sommarjobb, vi får se hur d går med den saken :) Känner mig verkligen inte pigg idag så sak gå & vila lite nu. hade fint snyggingarna <3

Så härligt väder .

Ja en massa solstrålar har det varit ute & jag skippade en lektion för att få lite frisk luft istället för att sitta inne & knappt kan andas.. Hela förmiddagen så har jag suttit & gjort nationella så jag orkade inte bara sitta inne mer när det är typ 20 grader varmt ute ? Så skippade engelskan :P palla ha engelska hela dagen typ ? Haha men iaf, sedan när vi var nere i danssalen så upptäckte jag att jag hade bränt mig ute i solen. haha jaa det var ju nice eller inte..

Men ska ut & springa lite senare med Ronija. Förhoppningsvis iallafall :) Kanske man kan bli av med allt man samlat på sig unger vintern eller vad säger ni ? :)

För övrigt har det varit en mycket trevlig dag :)

Såja, nu har man varit ute & sprungit med, det gick kalas faktist har lovat mig själv att jag ska ut mins en gnåg i veckan :) vetej hur det kmr te att gå men vafan jag måste ;) <3
Pussen<3

ojdå,

Oj så kul, eller inte suttit å gjort klart uppsatsen & min insändare klart & skulle bara skriva ut, ingenting fungerade.. Det blev snett & precis allt och så tog pappret slut, FAN VAD SUR JAG ÄR :P helt otroligt hur fel allt kan gå .. <3

Från pappas flicka till inget ?

Ja, det är verkligen så jag känner.. Blev ovän med min kära far för mer än 4 år sedan nu.. Det känns verkligen & tänker alltid på honom när jag hör Simple plan - Perfect Helt sjukt hur bra den passar in.. Ibland orkar man inte mer ?

Lite seg är jag kanske ? ;)

Javisst, sorry inte skrivit något på några dagar hehe men iaf, i lördags så åkte vi till sölversborg jag & Dennis lite sådär oplanerat, haha Dennis skulle byta bromsskivor ? åt en vän.  Javisst Sedan så Sov vi där för vi kom ju ganska sent dit och så på morgonen så steg vi upp i skaplig tid och så började han hålla på där & jag kikade förfullt :) Tycker det är ganska roligt att kika på faktist hihi.  Så bar det av till karlskrona igen & då skulle han lämna in lite saker å medans det blev klart så tvättade vi bilen :) & jag var så duktig å riktigt skrubbade på fälgarna, haha ja de belv så fina så (A) haha. Så hämtade vi sakerna då & åkte upp te dennis föräldrar och hämtade hans mor och två småsyskon & hunden :) & så bar det av till Sölversborg igen och så var vi där och hade det lite trevligt. Jag orkar inte skriva mer om det, haha..

Idag iaf så har jag varit SÅÅÅÅ duktig i skolan om jag får säga det själv. hihi , gjorde en insändare som jag nu renskrivit på datorn & imorgon blir det nationella det som jag missat då. hehe kanon .. Lite mer pluggande blir det väl iomed att jag ska bli klar med min satans uppsats tills imorgon så man kan få ett litet G där kanske ;) haha får väl inte mer som vanligt jävla cp lärare. Jag som skriver så bra (A) iaf när jag skriver uppsats brukar det bli bättre än när manskriver på nätet ju, så äre ju .. Haha.. Men man får väl ta i tur med det nu.. :)

Pussseen <3

Usch helt cp..

Fyfan, tror jag håller på att bli sjuk, spydde inatt. :S Det var inte för att jag hade druckit för jag drack knappt något iomed att jag inte kände för det helt enkelt. Fyfan & nu har ajg hur ont ihalsen som helst.. :(

Usch inte mår jag bra ont överallt.. usch, ska nog lägga mig & kika på ngn film testat å äta lite å nu mår jag illa :/

Ferre.

Yes, idag blire ferre.

Varit i skolan idag hände väl inte allt för mkt förutom att jag typ kom hundra år försent haha men skit samma, sedan blev det amiralen & åt en jävla massa korv, emma bjöd ;) haha hon jobbar där. haha iaf sedan stan och då blev det ett par solbrillor, aah vetefan hur dom ser ut, men vafan jag bryr mig inte, hahah. Så ska jag väl fixa till mig lite sedan blire fest ja. Ska ha en tukina med svarta tights å sedan ballerinaskor eller mina med klack :) Har itne en aning & sedan mina otroligt heta solbrillor, hahaha.. Menmen orkar inte skriva så mkt mer, e svintrött . <3

Det blir väl en runda t stan sedan med älsklingen ifall han inte sover. :P

Nationella

Hejhopp så fint väder det är idag & varmt förståss. Hääärligt, var i skolan medo ch gjorde nationella i matte, det gick väl rätt okej haha men de roligaste var att jag satt & kikade ut på en duva som satt i trädet och när jag vände mig om så flög duvan rakt in i fönsterrutan så alla hoppade till i klassen allra minst jag ;) det var lite komiskt faktist.

Efter den insidenten så åkte vi in till stan & mötte nina jag och malin då asså ;) vi satt utanför skolan och pratade i minst en timme, så himla skönt var det asså. Jag skrattade så jag grät, som vanligt då.. Hehe, det är ju det gamla vanliga med mig att jag inte kan sluta gråta när jag väl skrattar, riktigt kul för mina vänner iomed att de gapskrattar åt mig för att jag gråter ;)

Men nu ska jag nog lägga mig & vila lite, sedan ska jag verkligen duscha, känner mig så jävla flåtig..
Pussen<3

Mini. :)

Idag har jag inte varit i skolan, höll på att spy i morse så gick itne till skolan & imorgon är det Nationella. Jag kommer ju absolut inte klara det för det är matte å har inte min bok här, så får be älsklingen köra mig t skolan. Måste till apoteket med. ååh vad jobbigt , mår lite illa fortfarande med, så ska ta & dricka lite ..

Endast 8 dagar kvar tills min födelsedag :)

Pussen <3

Självmord.

Nej jag ska verkligen inte ta självmord men jag sitter och tänker lite och såg en som hade en diskusion om självmord så egentligen, är självmord bara fegt & egoistiskt, eller helt enkelt modigt ändå ?

Ganska knasigt att fråga en sån fråga, men ändå ?

Polen resan avklarad :)

Javisst, kom hem idag vid 7 och det var ett riktigt solsken ute som värmde gott. Själv åkte jag direkt hem till älsklingen och överaskade honom och han sken upp som en sol direkt när han fick syn på mig efter att jag hade puttat lite på honom. Sedan sov vi lite till och vid 12 skjutsade Dennis hem mig.

På vägen till polen när vi satt på färjan & vi börjat vår färd mot Polen så satte vi oss uppe på däck och chillade. Den kvällen var ju rätt kort iomed att vi åkte vid 9 ungefär, eller färjan gick då rättare sagt. & vid 23 skulle det vara tyst vilket ingen av oss kunde hålla. Vi satt å chillade lite i rummet å lite ute & så. Sedan gick vi och la oss och löste korsord allihopa, vilket var otroligt trevigt för att ligga i en trång hytt utan någon luft typ. & toras baconost på tub luktade fis så vi döpte helt enkelt om mackorna med baconosten på till Fismacka, vilket var ganska roande vid de lagret ^^

Andra dagen vaknade vi typ när alla hade gått & ätit för att ingen väckte oss , jo typ en timme innan vi skulle dra oss över t polen . Så vi klädde på oss och gick & åt massa frallor och allt som fanns, ganska god mat om jag får säga det själv. haha men det är ju en helt annan sak. Sedan gick vi tillbaka till vår hytt & fixade till oss lite, sminkade oss m.m inte för att mitt smink satt kvar så länge utav den otroliga hettan som var i bussen och när ingen kunde öppna ett fönster vilket var otroligt frustrerande för mig + att jag skrattade så mkt att jag grät hela tiden, men det är en annan femma. Allt var kaos på morgonen & vi kom fösent och alla fick vänta på oss i tio min för att vi inte var klara vilket de nog inte tryckte var så kul. Vi hade även glömt att växla över svenska pengar till polska för de stängde en kvart innan vi tog oss dit. Sjukt oorganiserat om jag får säga det själv. Efter det så bar det av till Stutthof - koncentrationslägret. Jag kan bara berätta att resan dit var en katastrof. Men väl där var det intressant att se hur allt såg ut, hur dom "bodde" ,sängarna, se gaskammaren och allt. Askan ifrån de som krimerades m.m Efter det åkte vi till Westerplatte.

På hemvägen stannade vi till i stan och där gick jag o Ernst runt ensamma :P Hon hittade sig en tubtopp och jag mig ett linne :) Sedan åt vi glass, den rekomenderas verkligen, skit god vi åt kokosnöt eller vad det hette :) De visar även upp glasserna i skylt-fönstret eller vad man ska säga & i kokosnötsglassen så var det glassen å sedan en kokosnöt över på något sätt. Det ser verkligen jätte gott ut och det är det ABSOLUT. Så är ni i Polen så är ett måste att smaka glassen :) Efter det gick vi till bussen & åkte tillbaka till färjan. Den kvällen var verkligen skit kul innan allt blev helt knasit & de hittade gottegott i vår hytt. Så vi fick sitta inne resten av natten + att inte få följa med te Gbg vilket inte var lika kul fast tror ändå vi får åka med.. Jag o Jannie låg och löste korsord somsagt. Vi hade ändå ganska kul Jag Malin Tawwi & Jannie i en hytt, haha särskillt dessa goa noveller. Alltid lika kul med er snorungar <3 Det var väl allt som hände man fick riktigt bra kontakt med alla man inte trodde var som de är :) Lyckad resa ändå.

Ojoj, det kan inte vara så kul att sitta & läsa allt detta så jag bjuder på ett par bilder ifrån Polen .



Bild nr :
1
Tåget där människorna transpoterades i till Stutthof.
2 Gaskammaren.
3 Askan ifrån de som Krimerades.
4 Skor ifrån de människorna som utsattes.
5 En käke ifrån en människa som dog i koncentrationslägret.
6 Westerplatte.
7 Sängarna där de utsatta sov.
8
Kläderna de hade på sig.
9 Ingången till Koncentrationslägret.
10 Westerplatte.


POLEN :D

Hejsna alla solstrålar. Det är riktigt mycket sol här. & japp, idag ska jag o Gilsen te polen. Det kommer väl te att bli ganska kul hoppas jag iaf :) Det ska ju bli najs väder hela veckan här iaf, haha det är verkligen skit fint väder ute. Hoppas det blir lika fint där, det får man ju hoppas iaf :) Det blir väl te att ta med solbrillorna. Det kommer väl mer om hur det gått & varit på Tisdag eller onsdag kommer hem på tisdag serru ;D Men nu ska jag börja packa lite smått :) Det kommer troligtvis bilder med :)

För övrigt så tog vi igår hem älsklingens lillebrors kise hem till min Dennis. Så nu ska det blir bebiskisar :) Dom har fräst och typ dödat varandra de första timmarna, sedan idag morse när jag gav dom mat stog dom och åt ur samma skål , haha något fel äre på dom små sötnosarna. Otroligt fina kiseungar kommer det att bli iaf om det blir ngt :) Kommer sakna min älskling något otroligt i polen och självklart mami med :) <3
Pussen <3

Gaalet.

Ja denna dagen har verkligen varit gaalen.Men det är så otroligt fint väder ute och riktigt varmt faktist .. Iaf somnade hos älsklingen & så skulle han upp o jobba vid 7 så jag fick ligga i sängen å sova helt ensam :( Iaf sedan tittade jag på Hem till midgård, ja vad gör man inte när man e rastlös eller hur ? ;D Iaf, sedan gjorde jag mig iordning å lite så vid tre tiden typ. Så skrev jag med ronija lite på msn å så gick vi hem t mig och så städade jag o lite så, sedan kom ett bättre alternativ och hon gick t jennie. Jaja, whatever skulle ändå va med älsklingen en timme efter hon stuckit så de gör ingenting :D haha..

Älsklingen kommer väl snart hit han slutar jobba vid 7 så ska han väl duscha å lite så sedan komma te mig :) Massa mys. Just nu gör jag baguetter igen, efter att ha ätit min frukost = rulltårta. Jag var bara tvungen det var så otroligt gottit . Inte bra för fettet dedär, men vafan man får väll unna sig något ibland, eller ?

Jag & min sötnos åkte och handlade och det blev gräddstuvad oxpytt och chips & dipp .. Somsagt det är inte hellet allt för bra för fettet, men det är ju helg. Ååh vad dålig jag är på att äta rätt. Får snart börja ut å springa som jag sagt hur länge som helst.. Vi var även ute på shell en runda och där träffade vi nina och malin o tawwi och robban o ammo. Jätte fint hår föresten tawi :) hon har satt in dreads om ngn undrar ;) Så åkte vi t stan en runda å sedan tbx t älsklingen igen och hade massa myspys.

Annars idag så hade jag kunnat festa, men nae var inte så sugen på det, ska ju ändå till polen imorgon så man kan lika gärna ha kul där :) Hur det nu kmr bli med den saken..
Sanningens ögonblick hade ju varit ganska kul att se imorgon kanske, men det kommer väl inte gå så bra, är inte hemma då utan påväg till polen, de som kikat på det får väl säga ifall det var värt att kika på .

Men nu ska jag för övrigt äta och kika på tv hade jag tänkt mig kanske lite pluggande idag med, man vet aldrig.
Pussen <3

Rosa ;D

Halojsan. Min blogg har blitt väldigt rosa, haha.. Jag satt och lekte lite så blev det väldigt mkt rosa , menmen ska försöka fixa lite nytt när jag har tid. Idag skulle jag ju egentligen t stan men så blev det inte..

Idag har jag för övrigt annars städat, det blev superfint . Jag hade även tänkt mig att försöka plugga lite :) Annars ikväll blir det till att träffa älsklingen min, vi ska ha en riktigt mysig middag med lite film och så , hur trevligt och mysigt som helst. Jag hade även tänkt & försöka fixa mina ögonbryn lite med för alla som undrade haha. Hade tänkt göra mig extra fin idag :) & idag är det bara 13 dagar kvar tills min födelsedag, då blire te att ferra förhoppningsvis. Kaaaalaaaas <3 1 år & 2 månader med dig, de bästa som finns bebisen <3 
Pussen<3

Fredag

Ja nu är det då fredag och klockan är 00:37 inte så mycket men mina ögon börjar bli lite trötta samt min rygg, usch otroligt ont i min rygg + denna träningsvärk som aldrig försvinner.. Men nu ska jag inte klaga direkt.. Har suttit & lekt en del med min nya design, eller vad man ska säg. Iaf det gick väl inte för bra men lyckades göra mig en bakgrund jag blev nöjd med i Photoshop :)  Det var ju somsagt ett tag sedan jag ens öppnade de programmet  :)

Idag så har vi studiedag och även pengarna kommer & det blir väl kanske en runda upp på stan och sedan sola som jag ser fram emot för har inte solat på en hel månad ungefär  :) Somsagt jag får nyttja mitt sista barnbidrag.. känns inte för bra att detta är det sista och att jag inte har något sommarjobb :O Jag får helt enkelt gå utan pengar hela sommaren vilket jag verkligen INTE är överlycklig för . Får ta och köpa lite kläder för sommaren och en bikini  :O Hittar ju då aldrig ngn överdel som passar, det är nästan så man vill ta och skaffa sig en baddräkt ist ^^ haha, nejdutack.

Plugga blire med till att göra, men det skulle jag ju ifs gjort idag eller igår blir det, men det blev inte direkt av. Två uppsatser att göra klart + en insändare, kulit och även nationella i matte på torsdag.. Usch å fy.. Men nu hade jag faktist tänkt mig för att gå å dejta kudden så man orkar stiga upp i en skaplig tid imorgon, Älsklingen & jag ska ju ha lite myskväll imorgon också :) <3 Näätti Nääätti
Pussen <3

:)

Halloj & god morgon, nu är det bara några få minuter tills jag ska till skolan. Så tänkte ta å skriva någon rad här. Har även räknat ut att det är 14 dagar kvar tills min 16års dag :) Det ska bli kalaskul , men nu ska jag kila.

Nae nu har jag precis kommit hem ifrån skolan/stan , i skolan vare väl helt okej, gick på två lektioner sedan va de te att dra sig in mot stan där vi skulle kika på en "musikal" ? Helt okej bara lite långdrygt iomed att den var vääldigt lång :O typ två och en halvtimme, gud. Sedan var det till att lämna busskortet till Malin :) snyggingen själv. Ja ibland kan det faktist vara jobbigt att inte ha ett eget busskort, inte haft ett på hela TVÅ månader :O Ist går jag.
Menmen, ifall man skulle ta och städa lite, det vore kanske bra för det ser rent ut sagt helt sjukt ut i mitt rum och så blir det ju till att plugga en massa det är ju studiedag imorgon somsagt härligt härligt tycker jag som är ganska trött på skolan om jag får säga det själver :)

& i helgen blir det till att åka till polen med brudsen, trevligt trevligt tycker jag iaf :) Så kommer vi hem på tisdag ? Haha, det ska bli naajs.

Nae nu ska jag ta och hämta mina baguetter ? ur ugnen innan dom bräns jag är riktigt hungrig. Skriver kanske mer sedan :)

Jo just de, jag hade tänkt fixa om min blogg lite, men det kommer väl. Hehe . Hoopsanhooj

21:00

Jag är riktigt irriterad på de som ska kalla sig för ens vän. En vän skiter inte bara i en. Så riktigt jävligt trött nu på att vara ngn reserv när du inte är vän med dina andra.. Åh känner mig rent ut sagt så riktigt utnyttjad. Jag kan bara inte förstå det & att man inte ens kan be om ursäkt är ju rent ut sagt förjävligt av en såkallade vän..

Pussen <3

Nationella - ont

Helloj. Idag vaknade jag med träningsvärk.. Har aldrig haft såhär ont någon gång i hela mitt liv.
Iaf sedan gick jag till skolan efter att ha försökt sätta upp mitt hår i typ en halvtimme, så ont hade jag. & väl i skolan gjorde jag Nationella i engelska, självklart skrev jag fel och tkte att uppsatsen blev kalas bra, å hade en timme på mig att göra om uppsatsen, ja jag kämpade väl med den i en halvtimme sedan pallade jag helt enkelt inte mer :S Och den blev rent ut sagt skit dålig. Man får väl hoppas på att jag blir godkänd, det lurat ju inte emot det hållet iaf, har ju missat ett nationellt prov i engelska med. Gick iaf hem efter provet.. Pallade nt mera.. :/ Usch, sedan har jag varit sur exakt hela dagen, riktigt jobbigt om jag får säga det själv. Kanske överreagerade lite idag men tkr inte man gör så bara :S
Varför får alltid alla bli så irriterade för samma sak, men aldrig jag för då gör jag något fel ?:S Åh så trött på det.

Har iaf ätit dipp med morot, det bästa som finns , det borde ni verkligen testa, riktigt gott faktist :) Använder mig av dippen Taco :) . Även lite chips till :O hehe, jag som skulle vara lite "nyttig" vet inte hur det gick, men iaf det löser sig :)

Älsklingen kommer till mig idag med, han ska massera mig, det ska bli riktigt härligt ( missuppfatta ej ) :) Du är det bästa som finns sötnosen min :) <3

Ibland måste man välja, frågan är vad =/
Pussen <3

Festis :)

Ohja, igår var jag på fest, fast innan dess var jag hos farmor och så kom dennis å hela familjen å så åt vi massa god mat :) Sedan åkte vi till sölversborg å hämtade dennis vän, sedan hem till mig och så gjorde jag iordning mig och lite sånt.. Sen skjutsade Dennis mig te jannie :) Å där var det ju ganska trevligt tkr jag. Bara att jag hade så satans ont i mitt huvud . Ronija och jag gick självklart å åt på äpplen för vi var så hungriga, hade ju inte ätit något förutom hos farmor. Men iaf, det var trevligt . Saknade malin lite där iaf .:P men annars så var e ju kalas. & nu ska jag gå och lägga mig för har så ont i min mage, tror jag börjar bli sjuk :(
Klaga nt på mitt val av klädsel, hahaha..  Min blåa tröja sticker ut iaf , fast gick ju isf i linnet förutom när det blev riktigt kallt ett tag :O Menmen :)                                 Pussen <3

image2

Sova .

Ja, jag hade gärna sovit en timme till eller två. Men nej, jag måste verkligen plugga så jag blir klar med denna satans uppsats. & imorgon måste jag prata med hon om att byta val, för har nog bestämt mig nu att jag ska söka om te handel :) Jag hoppas det går bra iaf, väldans nervös är jag om jag får säga det själv.

Men iaf idag var jag i skolan en stund, sedan orkade jag inte så mkt mer för har bara sovit 2 timmar inatt . Så hon bad mig gå hem så gick jag å la mig :) Det var riktigt skönt ska jag säga.. Kunde verkligen inte sova i natt & så satt jag o snackade med en jätte trevlig tjej ifrån USA, haha inte för att hon förstod så mkt utav vad ajg skrev, haha nä men hon förstod sa hon :D Jätte kul iaf .

Men nu ska jag nog ta å plugga lite hade jag tänkt mig :) Skriver nog mer senare & btw imorgon ska jag åka te karlshamn. TrevligtTrevligt, så kmr ju älsklingen på lördagen å då har vi 1 år och två månader (A) :) haha, ja massa kärlek till dig snygging. <3

Oh vad irriterad jag har varit när jag pluggade, inte en jävel ville hjälpa mig typ. Och mit nät cpade med. Helt galen dag idag, det ska bli så skönt att komma iväg nu te helgen, kalas :) Har ätit lite med, det var mumsigt. Men nu hade jag tänkt gå o lägga mig och sova. Det finns inte så mkt annat att göra :)  Pussen <3

Jobbigt :/

Hallå alla glada :)

Nä nu har jag tänkt att börja skriva lite här.

Så jobbigt allt nu med gymnasievalen . Jag vet inte vad jag vill bli eller vart jag ska gå.. Det känns helt onödigt.. Jag har valt barn & fritid men vill ändra te handel, men frågan är om jag verkligen orkar plugga så hemskt mycket.. Jag vet inte, jag vill även gå i skolan i karlshamn men ändå inte lämna allt här =/ Det blir ju  en lång bit ifrån Mamma, vännerna och självklart älsklingen . DET ÄR GALET JOBBIGT!

Ahja, idag har jag iaf varit i skolan , mest chillat runt sedan sista timmen var jag på hemkunskapen ? Visste ju helt enkelt inte vart jag skulle vara iomed att vi har ngt cp schema  för att de andra praoar, inte för att jag förstår meningen i det men de anser väl att man måste ha cp schema för det . Ahja whatever. Sedan gick vi å åt, de va väl de roligaste som har hänt idag i skolan.. humm , kalas.. not.

Har även varit med älsklingen, hos hans föräldrar. TrevlansTrevlans, förutom att Dennis somnade i mitt knä . HAHA, söte då  :)  Naae men nu e de väl dax att sova dåra.   Pussen <3

RSS 2.0