Columbine

Hej vännerna, jag har inte skrivit på ett tag I know.
Men detta är fan hemskt, emme visade mig denna filmen igår och man kan fan inte förstå..
Jag tycker verkligen det är helt sjukt hemskt.. Så många människor som drabbas..
Det finns inga ord.. Titta på filmen själv..

http://www.youtube.com/watch?v=sLZ4LqrwyNI&feature=related

Iaf, varit på farmors 80 års kalas och på östesjö och lite så. Kanontrevligt :)
Köpt en digitalkamera med, men jag orkar inte skriva så mkt mer just nu, sitter och läser om de usch :/

Super nitendo.

Hej vännerna..
Jag och älsklingen har fastnat totalt för supernitendo.. Fast dåere ju super mario, haha :D
Zacco älsklingen kom idag med, så myser med honom, och hade tänkt mig en lång promenad med honom idag, så underbart like always.

Nae, älsklingen tvättar så funderar på att hjälpa till lite, å göra någon nytta.. Mår ju somsagt inte så bra som ni kanske märkt. Loove <3

anfall.

Hej vännerna, ni får ursäkta mitt anfall.. Men jag klarade det inte, sa upp mig.. Ska dit å hämta lönen å allt men får se hur det blir med att betala saker . & får jag inte min lön så tänker jag fan anmäla dem..

Sitter & läser på Lo.se - tycker ni att ni behandlas illa eller om det inte bara känns rätt, kika in där å se dina rättigheter. Ingenting för mig stämmer som det egentligen ska vara.. SJUKT!!!!!!!

Emme tack för att du är världens mest underbaraste människa <3

hejhej.

Världens dåligaste dag, igår tog jag tydligen sönder två "tårttallrikar" vilket var att jag bara råkade ta sönder en, men nej jag ska få betala två för att jag tydligen tog sönder den med. Fin arbetsplats där man får betala saker man själv inte tagit sönder.
Jag är så fruktansvärt trött på att jobba där, jag får bara 50 kr timmen ingen ob tilllägg en jävla rast på hela dagen vilket består av 15 min ?. Jag vill inte jobba där men vet inte hur jag ska kunna säga att jag inte vill.. Så funderar på å säga att jag bara kan jobba månaden ut . Jag vill fan kunna njuta lite av livet, jag har tappat allt. Jag bryter nästan ihop när jag jobbar och när jag kommer hem ska vi ju inte ens tala om.. Jag jobbar längre än någon annan där inne + att jag bara sitter o glor när inga kommer.. Visst ni kanske ser det som chill, men jag är en person som vill hålla igång jag klarar inte att sitta stilla hela dagarna ifrån 11 till 18, det är fullständigt onödigt. Sedan måste jag ju åka å köpa dom faten SJÄLV och betala dom OCH bensinen vilket inte blir det billigaste iochmed att jag bor flera mil ifrån den affären. :S Heelt jävla sjukt är det, ska det få vara så ? jag får inte njuta av något jag får mindre lön än vad jag ska och jag känner att jag blir dåligt behandlad av vissa, inte alla för de flesta är helt underbara.  Börjar jobba om en jävla timme och jag vill verkligen inte jobba. Jag klara inte av det jag bryter ihop totalt :'(

Det är ju sjukt när man inte mår bra att jag får jobba och göra något jag mår sämre av, hurfan ska jag göra ?
Man vill ju inte bli ovän med dom heller å sedan aldrig mer kunna sitta där och fika ? Känns ju bara pinsamt att gå förbi om man slutat jobba där. Men visst jag kan leva med att aldrig mer få sitta där, det kan jag verkligen. VAFAN ÄR DETTA :( 11 - 18 måndag - fre 11-16 lördag. VARJE JÄVLA DAG HELA FAKKING SOMMARLOVET.

Jag sitter fan och gråter här, vafan jag klarar inte av detta :'(

Söndagen den dryge.

Hej vännerna.
Idag är man då ledig och jag är piss trött. Iofs jag är ledig enda tills på onsdag så jääävla skönt :)
Idag skulle emelie o jag sola för detta e hennes enda lediga dag. Men nej vädret tilllåter att inte, såå sunkiit.
Fan vad ska man göra idag ? Heelt sjukt asså. Om man kanske skulle ta å festa typ på måndag eller något:P ´haha, lite udda får man ju fanimej vara nä men de va ju så länge sedan..

Öland hade vi tänkt åka till den 27 om det e öppet på en söndag som jag har för mig.  Haha, ja vi får ju se asså.. ÅÅÅÅH jag drömde att kisungarna hade öppnat ögonen :( Åh vad söta de va då , hahaa. Men det har dom inte tror jag inte iaf. Vi får väl kika upp t dennis föräldrar idag o kiika på de sötenosarna :) Vi måste åka och handla lite mat med, de börjar ta slut =/ haha . nä men nu ska jag nog ta å kika på tv. Loooveya <3

jaamisa

Sovande.

Hej vännerna..
Fan jag somnade vid 8 tiden och vaknade ungefär nu vid 22:40 :O
Fint, kommer ju inte kunna sova inatt.. Såå segt asså

Perfekt, gjorde mig lite nudlar med wook, riktigt gott blev det, och så satte jag mig och kikar på Sex and the city :) LOOOOVE IT ! <3
Åh tycker så synd om nisse vi har glömt köpa mat så han har inte fått mat idag :( så dennis skulle fixa lite mat t honom nu, lilla gullungen <3 Det är ju inget öppet :( åh stackan .

Time to work.

Hej vännerna..
Sitter och äter en macka har nyss duschat.. skulle göra allt för att få liggga o sova men inte de.. =/ ahja smink m.m <3

INTAGEN.

Hej vännerna.
Är bara tvungen till att meddela att jag blivit intagen till Handelsprogrammet :) Kalasglad, fast jag förstod inte så mycket av vad mamma sa, för det stod något med reserv :S fast tror det stod reserverad eller något typ barn och fritid, men tänkte gå å kika på pappret ändå :) Fan så glad jag är :)

Har jobbat idag, det gick bra ju.. Men nu är jag så dödstrött & älsklingen och jag ska äta pizza :)

Skriver mer ikväll I think <3


Fan vad gott det var med Pizza mina vänner :) Nu har jag även kikat på papprena, så satans glad jag blev asså ;D
Gahd, ahja lite besviken blev jag idag iaf på en person.. Hum.. Ahja.. Men nu sitter jag här ensam hos älsklingen iaf, druckit lite vin hos mor min :) Iaf, satt o täkte på en sak. Det var väldans längesedan jag var ute å gick o sprang som jag gjorde minst två gånger i veckan nu, haha så mycke mat jag äter när jag jobbar så går man ju upp en del men jag orkar inte ut å springa efter att jag jobbat, jag kanske ska ta en tur på morgonen ist innan jag börjar jobba ?

Jobba 11-18

Hej vännerna.
Nu ska jag snart åka och jobba, lite segt kanske ?:) Det är så satans fint väder att jag blir sur. =( Hade gärna velat ligga ute i solen och jäsa. =( Men nej nu får jag inte tycka synd om mig. Man får ju somsagt tänka på lönen.  Ska jobba varje dag Juli ut förutom söndagar, hur segt är inte det ? När ska jag hinna sola ? är helt likvit känns det som. Ahja..

Folk har fått papper om att de kommit in på deras linje, hoppas jag med får det snart med då. Bor ju somsagt hos dennis nu över sommaren typ, mycket mysigt men mamma saknar mig :) Haha.. ska sova hemma nu någon dag hade jag tänkt mig :) Usch vad jag hoppas på att jag kommit in på handel :) Så roligt isf .

Men nu hade jag tänkt mig att ta mig en macka, haha.. Sedan åka med 28 bussen :)  Puss&hej snyggi<3


Staun med emme .

Hej igen vännerna. Visst var kisungarna fina ?:)
Varit på stasn idag med Emme, hon är för go den lille tösen.. Iaf vi hittade en massa fina kläder. Själv köpte jag mig en "klänning" ifrån gina tricot som var riktigt fin faktist blommit och fin. & ett linne ifrån carlings ? eller hurfan de stavas få kika det, haha och en tröja ifån Hm och en klämma till håret :) Är super nöjd med allt & dagen på stan med den sötenosen. Käkade gjorde vi med, vi tog oss t michelles och jag åt en pommestallrik och hon en gyrostallrik, haha kalasgott.. Sedan  tog vi en kaffe på RM eller emelie mfl, inte jag för jag dricker ju somsagt inte kaffe men det ska emelie plåga mig med hela sommaren har hon sagt.

Nu sitter jag Linus och hans tösabit Amanda hos Älsklingen och väntar på att dennis ska komma han hjälper nämligen sin far med att köra hem taxibilarna. Vi ska kka lite gott och så :) Trevligt ju, nä jag skriver mer ikväll om det finns tid för att, hade bra gullungar <3<3

Förlåt.

Förlåt mina vänner.
Jag har haft såå mkt att stå i.. Jobbet och allt dedär & vet ni ? Nisse har blivit pappa (dennis katt) och älskling och jag ska ha oss en :) Såå mysit.. Men iaf idag ska jag till stan med Emme Så himla skönt att äntligen vara ledig så nu hoppas jag på att all rea är kvar, hehe :) <3

Ska dra nu, love <3

Här är en bild på kisungarna :) Vi hade tänkt oss den åt vänster för hon är mest lik nisse, fast vi vet inte riktigt än hehe :)
& namn vet vi inte heller men somsagt tre färgade katter är alltid honor har jag hört.. Någon som vet ett fint flicknamn ?
Far : Nisse Mor : Micha Så det ska väl bli någon blandning däremellan hade vi tänkt oss :)

jaamisa

RSS 2.0